Шофьорът, който успя да докара десетки други водачи по пътя от

...
Шофьорът, който успя да докара десетки други водачи по пътя от
Коментари Харесай

Шофьорът, смразил всички по пътя за Хасково, се оказа пиян. Ама той не се чувствал така

Шофьорът, който съумя да докара десетки други водачи по пътя от Малък извор до Хасково до ступор, принуждавайки ги да заобикалят преден удар с него, се оказа... пийнал. Обяснимо - държанието му, което GlasNews ви сподели на клипче, снимано от свидетелка, беше толкоз несъответстващо, че единствено знамение избави почтени хора от злощастие.

" За мен това беше несъответстващо шофиране. Един тип палач на пътя ", сподели очевидецът Радко Кьосев пред Българска национална телевизия.

Инцидентът е от неделя след обяд. Пияният безусловно принуждава останалите коли да стопират или да отбиват настрана и да влизат в канавката, с цел да не бъдат ударени.

" Помня по едно време виждам, че излизам от пътя. Не се усещах пийнал ", съобщи Ахмед Хасан.

По номерата на колата водачът е открит пийнал в дома си в Хасково. 24 часа е по-късно е без брошура, а колата му е със свалени табели.

" Установен е лидерът на автомобила, доведен е в районното ръководство Хасково. Съответно са му осъществени проби за алкохол, които са позитивни ", съобщи Димо Чобанов, шеф КАТ- Хасково.

Дрегерът отчел 2.62 промила. Шофьорът не е арестуван, защото има здравословен проблем. И през днешния ден той не помнеше по какъв начин се е прибрал.

" Бяхме пили малко и потеглих. На село ракия пих, ракия, какъв брой ракия... една чаша ", сподели още Ахмед Хасан.

От полицията молиха жителите да алармират постоянно, когато попаднат на сходни нарушавания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР